Bönor & blads te-astro

Vilket te passar ditt stjärntecken?

Bönor & blads te-astro

Vilket te är din personliga perfect match? Äntligen blir det lättare att hitta det där teet du alltid drömt om att hitta. Vi har parat ihop alla stjärntecken med ett te som vi tror matchar respektive karaktärsdrag absolut bäst. Mycket nöje!

Vilket te matchar ditt stjärntecken bäst?

Vädur ♥ Matcha

Passionerade, modiga och självsäkra väduren behöver ett te som får dem att orka gå den extra milen varje dag och våga ta sig an livets alla utmaningar. Uppiggande och hälsofrämjande matcha är därför det perfekta teet som får väduren att orka under en intensiv dag, och som dessutom lockar till fler härliga testunder under dagen.

Tetips för Väduren: Dear Tea Society Matcha

Oxen ♥ Rooibos

Oxar är kreativa själar med ett öga för det vackra och bohemiska, samtidigt som det finns en önskan om stabilitet och trygghet. Rooibos från den sydafrikanska rooibosbusken har en mild, nötig karaktär som passar oxens ödmjuka och jordnära karaktär ypperligt.

Tetips för Oxen: Ekologisk Rooibos Naturell

Tvillingarna ♥ Svart fruktte

Tvillingarna är naturligt nyfikna till sin karaktär och älskar såväl nyheter som äventyr. För att orka med fartfyllda dagar fyllda av upptåg behövs det både koffein och spännande smaker för att tvillingen inte ska tappa intresset. Ett rejält smaksatt svart fruktte är därför den bästa vägen att gå. Finns i mängder av utföranden och varianter, så här finns det alltid något nytt att upptäcka.

Tetips för Tvillingarna: Svart te ‘Karneval’

Kräfta ♥ Klassiskt smaksatt svart te

Hemmakära kräftor är kända för att söka lugnet framför allt annat, och älskar att umgås med sin innersta cirkel av familj och vänner. De kliver sällan utanför sin comfortzone utan föredrar att frossa i smaker de känner igen sig i. Söderte blir därför en fullträff! En snudd på kultförklarad klassiker med behagliga smaker av apelsin, ros & vanilj, vilket får kräftan att hålla sig zen hela dagen.

Tetips för Kräftan: Söderte

Lejon ♥ Chai

Det dynamiska och vilda lejonet är alltid redo att kliva in i rummet och stjäla all uppmärksamhet. Stjärntecknet är dominant och spännande och söker alltid efter spänning i vardagen. En riktigt kryddig chai, med svart te som bas, blir därför det självklara valet av te för lejonet. Koffeinet ger kicken som behövs för att parera alla konversationer och kryddorna blir ett spännande inslag som matchar deras riviga personlighet.

Tetips för Lejonet: Chai Special

Jungfru ♥ Earl Grey

Jungfrun dras gärna till det praktiska och logiska i livet och gillar att leva systematiskt och strukturerat. Ett kopp svart te smaksatt med bergamott, en klassisk Earl Grey, är alltid lättillgängligt och helt utan knussel. Perfekt för jungfrur som älskar raka rör och vill slippa krångel.

Tetips för Jungfrun: Earl Grey Classic

Våg ♥ Ekologiskt grönt te

Att vågen tilltalas av jämställdhet och rättvisa hörs på bara namnet. Riktiga fredsmäklare som älskar när alla är nöjda och tillfreds, så även dem själva. Ett ekologiskt grönt te är därför ett givet val, gärna smaksatt med mango & citrus, där sötma och friskhet harmoniserar i en perfekt balans. Detta te kommer definitivt hålla vågen avslappnad hela dagen.

Tetips för Vågen: Ekologisk Mango & Citron

Skorpion ♥ Ingefärste

Om skorpioner ska beskrivas med ett ord så är det intensiv! Med ett ständigt öga på sina mål och visioner tillåter de aldrig några distraktioner på sin väg mot sina drömmar. Ett te med riktigt mycket rivig ingefära passar deras mindset perfekt och kan hjälpa dem att hålla sig alerta från morgon till kväll, i jakten på framgång.

Tetips för Skorpionen: Grön Frisk & Het

Skytt ♥ Darjeeling

Optimistiska skytten är känd för att älska fart, fläkt och äventyr. Med sin optimism och outtröttliga energi kan de utan problem parera ett hektiskt vardagsliv med livets festligheter. Ett elegant och lyxigt te med mycket koffein, som Darjeeling First Flush, passar därför helt perfekt när skytten ska väva ihop måndagsmöten med festliga afterworks.

Tetips för Skytten: Darjeeling First Flush

Stenbock ♥ Yerba

Detta flitiga jordtecken kännetecknas av klokhet och hårt arbete. Stenbocken verkar alltid vara på väg någonstans och unnar sig sällan en ledig dag helt fri från måsten. Yerba Mate, som är en sydamerikansk växt, är fullpackad med uppiggande egenskaper som hjälper stenbocken att tänka klart och köra på - oavsett situation.

Tetips för Stenbocken: Yerba Mate

Vattuman ♥ Jasmine Pearls

Vattumannen är verkligen kreativitetens fackelbärare som älskar estetik och att låta fantasin flöda. Inget passar då bättre än en magiskt vacker kopp med handknutna jasminepärlor. En fri själ som vattumannen kommer älska detta blommiga och hantverksmässiga te, som både sätter igång skaparlusten och samtidigt är vackert att vila ögonen på.

Tetips för Vattumannen: Jasmine Pearls

Fisk ♥ Vitt te

Fiskarna är känsliga själar som ständigt är ett med sitt känsloliv. Men det finns även en romantisk ådra och en passion för sötsaker hos fisken. Det optimala valet blir därför ett smaksatt vitt te, där mjukhet och komplexitet möter smaksensationer från frukt och bär, i en perfekt harmoni som kommer tillfredsställa fiskens alla sidor.

Tetips för Fisken: Vit Mullbär