Meny Sortiment

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Att vi har en förkärlek för presenter är kanske inte någon större hemlighet. Oavsett om du söker presenter för mindre ingivelser eller stora tillställningar så hjälper vi er mer än gärna! Hos oss hittar du alltid färdiga säsongsbetonade arrangemang eller så kan du kombinera ett eget med hjälp av vår kunniga personal!

Vi hjälper gärna till med presenten!
Glöm inte bort:
  • Personalen
  • Kunderna
  • Lärarna
  • Vännerna
  • Syskonen
  • Släkten
  • Kollegorna

Tillsammans kommer vi fram till hur mycket din gåva får kosta, hur många gåvor du behöver samt datum och butik för upphämtning av dina färdiga gåvor. Du är varmt välkommen att ringa eller komma in i din närmaste butik för en förfrågan!

Förslag på arrangemang

Stilren tygkorg

Årets julnyhet på presentfronten är denna härliga tygkorg! Fyll den med allt gott du bara vågat drömma om och ge till någon du tycker extra mycket om. Vad sägs som spröda kakor med tranbär, karamelliserade pepparkakspopcorn, värmande julte eller brända mandlar? Välj och vraka fritt eller slå till på ett färdigt exemplar i butik om du vill skippa julstressen.

Läs mer »

Julgranskasse

Julens mest skimrande kasse är vår gnistrande julgranskasse! En stor kundfavorit sedan många år tillbaka som gör ett kärt återbesök även i år. Fyll den med allt från juligt kaffe och värmande te till marsipan, chokladpraliner och pudriga tryfflar. Eller välj någon av våra färdigkomponerade i butik! Oavsett vilket - denna påse lämnar ingen missnöjd. 

Läs mer »

Lyxpåse

Ibland har man inte en blekaste aning om personen i fråga föredrar choklad, nougat, kola eller tryfflar. Så varför inte ge bort allt på en gång? I vår stora kundfavorit 'Lyxpåse' kombinerar vi våra populäraste styckbitar till en omåttligt populär gå-bort-present. Fyllda praliner, pudriga tryfflar, sega retrokolor och fransk nougat kommer göra dig till den populäraste gästen på middagsbjudningarna.

Läs mer »

Presentkort

Svårt att bestämma dig? Vi har lösningen!

Vill du ge bort en present men vill att mottagaren ska få bestämma själv? Ibland kan det vara skönt att inte behöva bestämma sig på förhand. Presentkortet gäller i alla våra butiker och i ett helt år från och med inköpsdatumet. Om du redan vet vad du vill ge bort så är presentkortet även populärt som en "förstärkning" av en gåva. Oavsett vad du väljer är presentkortet alltid en riktigt uppskattad gåva av alla typer av mottagare. 

Läs mer »

Juliga trälådor

Vår lyxiga jullåda i trä är för den som vill göra julen till något extra!  Korgen fylls med allt från färskt julkaffe och kryddigt julte till smöriga kakor, seg pepparkakskola och lena praliner. Innehållet kan variera och självklart går det bra att skräddarsy sin egna lyxiga träkorg! Finns i flera olika storlekar och utseenden.

Läs mer »