Meny Sortiment

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Att vi har en förkärlek för presenter är kanske inte någon större hemlighet. Oavsett om du söker presenter för mindre ingivelser eller stora tillställningar så hjälper vi er mer än gärna! Hos oss hittar du alltid färdiga säsongsbetonade arrangemang eller så kan du kombinera ett eget med hjälp av vår kunniga personal!

Vi hjälper gärna till med presenten!
Glöm inte bort:
  • Personalen
  • Kunderna
  • Lärarna
  • Vännerna
  • Syskonen
  • Släkten
  • Kollegorna

Tillsammans kommer vi fram till hur mycket din gåva får kosta, hur många gåvor du behöver samt datum och butik för upphämtning av dina färdiga gåvor. Du är varmt välkommen att ringa eller komma in i din närmaste butik för en förfrågan!

Förslag på arrangemang

Tealkasse

En tidlös och klassisk kasse i Bönor & Blads signaturfärg för den som behöver en stilsäker gåva. Låt den säkra elegansen guida dig i ditt val av innehåll. Kanske kan ett italiensk- och franskrostat kaffe med klassiska bittersöta toner vara en start? Följt av en chokladkaka med riktigt hög kakaohalt och kort innehållsförteckning? Eller en storsäljare som stram och smakrik Earl Grey i gott sällskap av skottska Shortbread och en god engelsk marmelad?

Givetvis har vi även färdiga exemplar för dig som vill ta snabba beslut.

Läs mer »

Presentkort

Svårt att bestämma dig? Vi har lösningen!

Vill du ge bort en present men vill att mottagaren ska få bestämma själv? Ibland kan det vara skönt att inte behöva bestämma sig på förhand. Presentkortet gäller i alla våra butiker och i ett helt år från och med inköpsdatumet. Om du redan vet vad du vill ge bort så är presentkortet även populärt som en "förstärkning" av en gåva. Oavsett vad du väljer är presentkortet alltid en riktigt uppskattad gåva av alla typer av mottagare. 

Läs mer »

Korallkasse

Sätt färg på tillvaron med vår pigga och ärtiga korallkasse! Garanterat en humörhöjare från första anblick till sista tugga. Fyll den med allt gott som du själv skulle älska att få, eller varför inte inspireras av dess kaxiga utseende och fyll den med spännande smaker och kombinationer.

Kanske vår teblanding Nå’t’ Gott med både grönt, rött och svart te? Eller ett riktigt kraftpaket till kaffe, Bourbon Jungle, med toner av rökig whiskey? Supersalt lakrits, innovativt smaksatt choklad eller retrokonfektyr? Endast din fantasi sätter gränserna!

Läs mer »

Vackert inslaget kit

Ett kit ger en speciell lyxkänsla och är alltid väldigt uppskattat som present. Vi erbjuder varierande storlekar och prisklasser med te, kaffe och choklad i säsongsanpassade smaker. Färdigkomponerade kit är smidigt och bra när man ska ge bort en present till någon som du vill uppvakta med något speciellt. 

Självklart slår vi in ditt presentarrangemang i en vacker cellofanpåse. Vår kunniga personal piffar till presenten till perfektion!

 

 

Läs mer »