Meny Sortiment

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Att vi har en förkärlek för presenter är kanske inte någon större hemlighet. Oavsett om du söker presenter för mindre ingivelser eller stora tillställningar så hjälper vi er mer än gärna! Hos oss hittar du alltid färdiga säsongsbetonade arrangemang eller så kan du kombinera ett eget med hjälp av vår kunniga personal!

Vi hjälper gärna till med presenten!
Glöm inte bort:
  • Personalen
  • Kunderna
  • Lärarna
  • Vännerna
  • Syskonen
  • Släkten
  • Kollegorna

Tillsammans kommer vi fram till hur mycket din gåva får kosta, hur många gåvor du behöver samt datum och butik för upphämtning av dina färdiga gåvor. Du är varmt välkommen att ringa eller komma in i din närmaste butik för en förfrågan!

Förslag på arrangemang

Bönor & Blad Trälåda

Vår rustika trälåda finns i flera olika storlekar och är perfekta att komponera efter eget smak och tycke. Våra mindre är perfekta för den lilla smakfulla gåvan med utvalda sötsaker, medans de större lådorna rymmer både te, kaffe och tryfflar. Vi vill att våra gåvor ska vara personliga, så kom in och låt vår personal ta fram något som representerar just dig. Eller välj bland våra färdiga alternativ om fantasin tryter!

Pris varierar - Läs mer »

Sommarkasse stor

Den ultimata sommargåvan fylld till bredden med bara det allra godaste ur vårt sortiment. Här hittar du både vårt egenrostade kaffe, somrigt te, pralinask, chokladdoppade mandlar och utvalda chokladbitar. För dig som vill slå på stort, helt enkelt! Varför inte visa midsommaraftonens värdpar lite extra uppskattning? 

399 kr - Läs mer »

Sommarkasse liten

En liten sommarkasse som inte tummar på innehållet för det. En perfekt gåva till pedagogerna på skolavslutningen som inntehåller både somrigt te, påse med konfektyr, lekfulla popcorn och italienska praliner. Innehållet kan variera från butik till butik. Och kom ihåg - du kan alltid skräddarsy din egen gåva med hjälp av vår kunniga personal!

229 kr - Läs mer »

Selected Teas

Vår Selected Teas innehåller 8 stycken noggrant utvalda teer från Bönor & Blads breda sortiment. Sorterna i vår Selected Teas är delikata och smakrika storsäljare som passar både den som föredrar klassiska teer men även den som tycker om att sticka ut. Varje rör innehåller 2 serveringar te. Perfekt att dela med någon du håller av. You + me = tea!

199 kr - Läs mer »

Du är guld värd!

Ett naggande gott arrangemang med utvalda lyxiga bitar som alla har en sak gemensamt: glimmrande guld. En omtänksam gåva till den som helt enkelt är guld värd!

Perfekt att överraska en vardagshjälte med. Innehållet kan variera lokalt och efter säsong (men vi tummar aldrig på guldet). 

Läs mer »

Enjoy-kasse

Denna kasse representerar allt Bönor & Blad står för: njutning och god smak. Vår alldeles egna Enjoy-kasse kommer med ett tydligt budskap - den är till för att avnjutas! Storleken lämpar sig ypperligt för en trevlig gå-bort-present eller som ett tack till en lärare. 

Finns i färdiga exemplar men går även fint att komponera på egen hand! 

Läs mer »

Lyxpåse

Ibland har man inte en blekaste aning om personen i fråga föredrar choklad, nougat, kola eller tryfflar. Så varför inte ge bort allt på en gång? I vår stora kundfavorit 'Lyxpåse' kombinerar vi våra populäraste styckbitar till en omåttligt populär gå-bort-present. Fyllda praliner, pudriga tryfflar, sega retrokolor och fransk nougat kommer göra dig till den populäraste gästen på middagsbjudningarna.

Läs mer »

Presentkort

Svårt att bestämma dig? Vi har lösningen!

Vill du ge bort en present men vill att mottagaren ska få bestämma själv? Ibland kan det vara skönt att inte behöva bestämma sig på förhand. Presentkortet gäller i alla våra butiker och i ett helt år från och med inköpsdatumet. Om du redan vet vad du vill ge bort så är presentkortet även populärt som en "förstärkning" av en gåva. Oavsett vad du väljer är presentkortet alltid en riktigt uppskattad gåva av alla typer av mottagare. 

Läs mer »

Vackert inslaget kit

Ett kit ger en speciell lyxkänsla och är alltid väldigt uppskattat som present. Vi erbjuder varierande storlekar och prisklasser med te, kaffe och choklad i säsongsanpassade smaker. Färdigkomponerade kit är smidigt och bra när man ska ge bort en present till någon som du vill uppvakta med något speciellt. 

Självklart slår vi in ditt presentarrangemang i en vacker cellofanpåse. Vår kunniga personal piffar till presenten till perfektion!

 

 

Läs mer »