Meny Sortiment

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Att vi har en förkärlek för presenter är kanske inte någon större hemlighet. Oavsett om du söker presenter för mindre ingivelser eller stora tillställningar så hjälper vi er mer än gärna! Hos oss hittar du alltid färdiga säsongsbetonade arrangemang eller så kan du kombinera ett eget med hjälp av vår kunniga personal!

Vi hjälper gärna till med presenten!
Glöm inte bort:
  • Personalen
  • Kunderna
  • Lärarna
  • Vännerna
  • Syskonen
  • Släkten
  • Kollegorna

Tillsammans kommer vi fram till hur mycket din gåva får kosta, hur många gåvor du behöver samt datum och butik för upphämtning av dina färdiga gåvor. Du är varmt välkommen att ringa eller komma in i din närmaste butik för en förfrågan!

Förslag på arrangemang

Presentkort - alltid uppskattat

Svårt att bestämma dig? Vi har lösningen!

Vill du ge bort en present, men vill att mottagaren ska få bestämma själv? Ibland kan det vara skönt att inte behöva bestämma sig på förhand. Presentkortet gäller i alla våra butiker och i ett helt år från och med inköpsdatumet. Om du redan vet vad du vill ge bort så är presentkortet även populärt som en "förstärkning" av en gåva. Välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig gärna.

Pris: Från 100 kr - Läs mer »

Lyxpåse

Du vill ge bort en fin och annorlunda present men kan inte bestämma dig för vad du ska fokusera på. Gillar personen choklad, kola eller tryfflar?
Vi har lösningen på din gåta! Våra lyxpåsar ger dig smak på lite av varje ur vårt breda chokladsortiment. I cellofanpåsen hittar du blan annat pudriga italienska tryfflar, fransk mörk choklad, italiensk- och fransk nougat, retrokolor och mycket mer. Och just nu har givetvis lyxpåsen en extra julig touch!

139 kr - Läs mer »

Vackert inslaget kit

Ett kit ger en speciell lyxkänsla och är alltid väldigt uppskattat som present. Vi erbjuder varierande storlekar och prisklasser med te, kaffe och choklad i säsongsanpassade smaker. Färdigkomponerade kit är smidigt och bra när man ska ge bort en present till någon som du vill uppvakta med något speciellt. 

Självklart slår vi in ditt presentarrangemang i en vacker cellofanpåse. Vår kunniga personal piffar till presenten till perfektion!

 

 

Ca pris: 249 kr och uppåt - Läs mer »