Meny Sortiment

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Ge bort något uppskattat och välsmakande

Att vi har en förkärlek för presenter är kanske inte någon större hemlighet. Oavsett om du söker presenter för mindre ingivelser eller stora tillställningar så hjälper vi er mer än gärna! Hos oss hittar du alltid färdiga säsongsbetonade arrangemang eller så kan du kombinera ett eget med hjälp av vår kunniga personal!

Vi hjälper gärna till med presenten!
Glöm inte bort:
  • Personalen
  • Kunderna
  • Lärarna
  • Vännerna
  • Syskonen
  • Släkten
  • Kollegorna

Tillsammans kommer vi fram till hur mycket din gåva får kosta, hur många gåvor du behöver samt datum och butik för upphämtning av dina färdiga gåvor. Du är varmt välkommen att ringa eller komma in i din närmaste butik för en förfrågan!

Förslag på arrangemang

Enjoy-kasse

Denna kasse representerar allt Bönor & Blad står för: njutning och god smak. Vår alldeles egna Enjoy-kasse kommer med ett tydligt budskap - den är till för att avnjutas! Storleken lämpar sig ypperligt för en trevlig gå-bort-present eller som ett tack till en lärare. 

Finns i färdiga exemplar men går även fint att komponera på egen hand! 

Läs mer »

Stilren kista

En skattkista för de vuxna! Lyft på locket och låt dig förföras av allt smakrikt som göms under locket. Chokladdoppade nötter?  Saltlakrits? Kaffe av bästa sort eller engelska kakor bakade med äkta smör? Vi har allt och det är endast din fantasi som sätter gränserna. 

Finns i färdiga varianter eller varför inte plocka ihop en personlig kista på egen hand med hjälp av vår duktiga personal?

Läs mer »

Tealkasse

En tidlös och klassisk kasse i Bönor & Blads signaturfärg för den som behöver en stilsäker gåva. Låt den säkra elegansen guida dig i ditt val av innehåll. Kanske kan ett italiensk- och franskrostat kaffe med klassiska bittersöta toner vara en start? Följt av en chokladkaka med riktigt hög kakaohalt och kort innehållsförteckning? Eller en storsäljare som stram och smakrik Earl Grey i gott sällskap av skottska Shortbread och en god engelsk marmelad?

Givetvis har vi även färdiga exemplar för dig som vill ta snabba beslut.

Läs mer »

Lyxpåse

Ibland har man inte en blekaste aning om personen i fråga föredrar choklad, nougat, kola eller tryfflar. Så varför inte ge bort allt på en gång? I vår stora kundfavorit 'Lyxpåse' kombinerar vi våra populäraste styckbitar till en omåttligt populär gå-bort-present. Fyllda praliner, pudriga tryfflar, sega retrokolor och fransk nougat kommer göra dig till den populäraste gästen på middagsbjudningarna.

Läs mer »

Presentkort

Svårt att bestämma dig? Vi har lösningen!

Vill du ge bort en present men vill att mottagaren ska få bestämma själv? Ibland kan det vara skönt att inte behöva bestämma sig på förhand. Presentkortet gäller i alla våra butiker och i ett helt år från och med inköpsdatumet. Om du redan vet vad du vill ge bort så är presentkortet även populärt som en "förstärkning" av en gåva. Oavsett vad du väljer är presentkortet alltid en riktigt uppskattad gåva av alla typer av mottagare. 

Läs mer »

Vackert inslaget kit

Ett kit ger en speciell lyxkänsla och är alltid väldigt uppskattat som present. Vi erbjuder varierande storlekar och prisklasser med te, kaffe och choklad i säsongsanpassade smaker. Färdigkomponerade kit är smidigt och bra när man ska ge bort en present till någon som du vill uppvakta med något speciellt. 

Självklart slår vi in ditt presentarrangemang i en vacker cellofanpåse. Vår kunniga personal piffar till presenten till perfektion!

 

 

Läs mer »