Meny Sortiment

Du är här

Senaste nytt

Här presenterar vi allt roligt som händer hos oss. Bli först att läsa nya te- och kafferön, få tips och inspiration om spännande kaffedrinkar. Läskande isterecept och roliga butiksevent som te- och kaffeprovningar och mycket mer.

juni

Nya ekologiska bambu-take aways

Haka på trenden och njut av din favoritdryck i ekologiska bambumuggar! Locket och handtagsfodralet är gjort av silikon och skyddar mot värmen. Både silikonet och ekologiska bambufibret är återbrukbara. Perfekt att ge bort eller njuta av själv!
» Läs mer

juni

Sommarerbjudande för våra kunder i Bromma Blocks

Handlar du ofta på Bromma Blocks? Bli MyBlocks-medlem och ta del av vårt sommarerbjudande:handla te och/eller kaffe för 300 kr eller mer så bjuder vi på vår Bönor & Blad-burk som rymmer 250 gram. Erbjudandet gäller till 31 juli 2015.Bli MyBlocks-medlem här!
» Läs mer

juni

Sommarkaffet Picnic är här!

Äntligen bjuder sommaren på sköna stunder i solen! I det gröna gräset vill vi njuta av Picnic, det spralliga och unika kaffet från El Salvador, Burundi och Etiopien.Känn den sommarsköna karaktären av söt citrus och karamell tillsammans med spännande krusbär och jasmin. Picnic är ett somrigt kaffe fylld av...
» Läs mer