Meny Sortiment

Du är här

Senaste nytt

Här presenterar vi allt roligt som händer hos oss. Bli först att läsa nya te- och kafferön, få tips och inspiration om spännande kaffedrinkar. Läskande isterecept och roliga butiksevent som te- och kaffeprovningar och mycket mer.

juli

Smörkola med matcha & honung

Vi fortsätter inspireras av den japanska matchan som bjuder på oändliga variationsmöjligheter. Här får matchan sällskap av honung i en försvinnande god smörkola. Detta recept räcker till ca 50 kolor och du behöver en termometer för ett perfekt resultat!
» Läs mer

juli

Nötsmör med espresso & lönnsirap

Vad är semester utan riktigt lyxig frukost utan några måsten och tider att passa? Detta nötsmör är inte bara en dröm på morgonmackan utan även ett smarrigt inslag i sommarens bakelser eller tårtor!
» Läs mer

juli

Brytchoklad med matcha, hallon & pistage

Vem älskar inte choklad? Att det är en av våra stora favoriter är väl ingen hemlis vid det här laget. Men vad händer om man kombinerar choklad med trendsäkra matcha? Inte bara succégott utan även succésnyggt!
» Läs mer

juli

Ischailatte

I sommar försöker vi se bortom den ständiga följeslagaren islatte och istället svalka av oss med en söt och kryddig ischailatte! En ypperlig drink att sippa på en solig dag men även en trevlig efter-maten-drink att spetsa med lite hasselnötslikör eller amaretto.
» Läs mer