Meny Sortiment

Standout Chocolate Lachuá Guatemala

« Tillbaka

Du är här

 

Standout Chocolate Lachuá Guatemala

Bean to bar i svensk regi

Standout Chocolate har med sina bean-to-bar-chokladkakor överraskat med både hög kvalitet och stor smakrikedom. Här används endast kakao producerad av småskaligt odlande bönder i olika delar av tropikerna. Alla chokladkakor har en sak gemensamt: kort ingrediensförteckning. Här används endast kakao samt råsocker för att på bästa vis få fram den enskilda kakaobönans smakprofil. Dessutom är förpackningarna tillverkade i nedbrytbar biofilm och återvunnen pappersmassa! 

Lachuá Guatemala 70% - syrlig med inslag av tropisk juice, citrus och svart te. 

50 gram.

  • 1 of 0

Du är här

 

Standout Chocolate Lachuá Guatemala

Bean to bar i svensk regi

Standout Chocolate har med sina bean-to-bar-chokladkakor överraskat med både hög kvalitet och stor smakrikedom. Här används endast kakao producerad av småskaligt odlande bönder i olika delar av tropikerna. Alla chokladkakor har en sak gemensamt: kort ingrediensförteckning. Här används endast kakao samt råsocker för att på bästa vis få fram den enskilda kakaobönans smakprofil. Dessutom är förpackningarna tillverkade i nedbrytbar biofilm och återvunnen pappersmassa! 

Lachuá Guatemala 70% - syrlig med inslag av tropisk juice, citrus och svart te. 

50 gram.

  • 1 of 0