Standout Chocolate - Lachuá Guatemala
Du är här
Standout Chocolate - Lachuá Guatemala
Standout Chocolate har med sina bean-to-bar-chokladkakor överraskat med både hög kvalitet och stor smakrikedom. Här används endast kakao producerad av småskaligt odlande bönder i olika delar av tropikerna. Alla chokladkakor har en sak gemensamt: kort ingrediensförteckning. Här används endast kakao samt råsocker för att på bästa vis få fram den enskilda kakaobönans smakprofil. Dessutom är förpackningarna tillverkade i nedbrytbar biofilm och återvunnen pappersmassa!
Lachuá Guatemala 70% - Syrlig med inslag av tropisk juice, citrus och svart te.
50 gram.
- ‹ föregående
- 288 of 303
- nästa ›

Du är här
Standout Chocolate - Lachuá Guatemala
Standout Chocolate har med sina bean-to-bar-chokladkakor överraskat med både hög kvalitet och stor smakrikedom. Här används endast kakao producerad av småskaligt odlande bönder i olika delar av tropikerna. Alla chokladkakor har en sak gemensamt: kort ingrediensförteckning. Här används endast kakao samt råsocker för att på bästa vis få fram den enskilda kakaobönans smakprofil. Dessutom är förpackningarna tillverkade i nedbrytbar biofilm och återvunnen pappersmassa!
Lachuá Guatemala 70% - Syrlig med inslag av tropisk juice, citrus och svart te.
50 gram.
- ‹ föregående
- 288 of 303
- nästa ›