Jobba hos oss

Att vara en del av teamet som utgör Bönor & Blad är ett spännande, utvecklande och roligt jobb. Vi har mångårig erfarenhet i branschen och eftersträvar alltid att ligga i framkant när det kommer till trender och nyheter.

 
 

Spontanansök till
oss redan idag!

Att vara en del av teamet som utgör Bönor & Blad är ett spännande, utvecklande och roligt jobb. Vi har mångårig erfarenhet i branschen och eftersträvar alltid att ligga i framkant när det kommer till trender och nyheter.

Vi kan allt om te, kaffe och choklad och tror även att du som vill jobba hos oss har ett genuint intresse för dessa råvaror. Att besöka en Bönor & Blad-butik ska vara en riktig upplevelse för alla sinnen. Att vara ansiktet utåt för oss innebär därmed att du är lyhörd inför kundens specifika smakprofil. Utöver detta får du som anställd hos oss ingå i ett energiskt team där vi motiverar och peppar varandra dagligen till ökad kunskap och försäljning. Låter det spännande? Spontansök till oss redan idag!

Bli en del av vårt team!

Att ha Bönor & Blad som arbetsplats är både utvecklande, spännande och roligt. Vi har mångårig erfarenhet och kompetens i branschen och en ständig strävan efter dem senaste trenderna och nyheterna. Te, kaffe och choklad är vårt expertisområde, men hos oss hittar du även allt från porslin och lakrits, till säsongsbetonade vackra gåvor som kommit att bli vårt signum. Det ska vara en smakupplevelse att besöka oss!

Som anställd på Bönor & Blad är du vårt ansikte utåt och vi värdesätter högklassig service och att du är lyhörd inför varje kunds specifika smakprofil. Vi vill att en dag på jobbet ska vara rolig och fylld av energi. Därför är det viktigt att vi peppar och motiverar varandra inom teamet för ökad kunskap och försäljning.

Aktuella tjänster:

Just nu söker vi drivna butikssäljare på 30 timmar i veckan till våra enheter i Stockholm med start hösten 2024.


Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av arbete inom detaljhandel.
  • Du är verbal, inspirerande och har lätt för att knyta kontakt med kunder.
  • Har ett öga för detaljer och gärna gör det lilla extra för såväl butik som kunder.
  • Kan jobba vardagar dag- och kvällstid samt vara flexibel att gå upp i tid under högtider.
  • Du talar, skriver och läser svenska obehindrat. 

  • Vi värdesätter din personlighet och din ledarskapsmässiga potential högt.

    Skicka in din ansökan genom att maila ditt CV, personligt brev och ett nytaget foto till info@bonorochblad.se. Märk mailet med 'Ansökan Butikssäljare'.