ISLATTE MED PISTAGE & VANILJ

En krämig kaffedröm med pistagekräm och vanilj. Snabbt, gott & svalkande!

ISLATTE MED PISTAGE & VANILJ

Den här islatten med pistage och vanilj är bådekrämig, söt och uppfriskande – en perfekt blandning av kaffe och dessert. Med hjälp av trendig pistagekräm får du en djup nötig & rund smak som tar din iskaffe till en ny nivå. Som Dubai-choklad, but make it coffee!

Ingredienser

  • 1 dubbel espresso eller 1 dl starkt bryggkaffe, avsvalnat
  • 2 tsk pistagekräm
  • 1 tsk vaniljsirap eller några droppar vaniljextrakt
  • 2 dl kall mjölk av valfri sort
  • Isbitar
  • Vispad grädde & hackade pistagenötter till topping

Gör såhär:

1. Brygg ditt kaffe och låt det svalna helt. 

2. 'Swirla' ett stort dricksglas med pistagekräm. Använd gärna en liten slickepott i silikon för bäst effekt. 

3. Fyll glaset med rejält med is och häll sedan över vaniljsirap/extrakt, mjölk och kaffet. 

4. Garnera gärna med vispad grädde och hackade pistagenötter.

Produkter i receptet

BÖNOR & BLADS SPECIALBLANDNING
ESPRESSO BELLA MONTE
ESPRESSO LA TERRA