Bönor & blads kaffe-astro

Vilket kaffe passar ditt stjärntecken?

Bönor & blads kaffe-astro

Mörkrost, ljusrost, espresso eller en enkel svart kaffe? Äntligen kan du sluta fundera på vilken kopp som är rätt för just dig. Genom Bönor & Blads Kaffe-astro kan du nu hitta vilket kaffe som matchar din personlighet bäst. Mycket nöje!

Vilket kaffe matchar ditt stjärntecken bäst?

Vädur ♥ Macchiato

Italiensk macchiato är en, eller två, espresso som toppas med skummad mjölk. Denna intensiva koffeinboost passar eldtecknet väduren ypperligt, eftersom vädurar älskar att ta sig an dagen och inte ligga på latsidan. Tack vare mjölken blir väduren inte avskräckt av espressons djärvhet, utan kan njuta av flera kickar under dagen.

Kaffetips för Väduren: Radical Espresso

Oxen ♥ Cappuccino

Oxar är kreativa, starka och estetiskt lagda jordtecken som älskar self care. Deras perfect match är en kaffe som är både trygg och en fröjd för ögat - precis som en cappuccino. Med sin söta och fluffiga framtoning i kombination av en rejäl dos koffein känner sig oxen som hemma.

Kaffetips för Oxen: Espresso Bella Monte

Tvillingarna ♥ Cold brew

Sociala och utåtriktade tvillingarna behöver en uppfriskande och söt dryck som hjälper dem att hålla konversationer igång och trendspaningar på topp! En cold brew bryggs kallt i cirka 12-24 timmar och får en söt framtoning med låg syra, vilket lufttecknet föredrar framför mer intensiva blandningar. Kan även smaksättas med trendiga smaker som kommer att hålla den rastlösa tvillingen engagerad.

Kaffetips för Tvillingen: El Salvador San José Bourbon

Kräfta ♥ Latte

Avslappnade och bekväma vattentecknet kräftan är hemmakära varelser som älskar umgänge med nära och kära. Där kommer verkligen en krämig latte till sin rätt, som är en av de mest beställda kaffesorterna världen över. Inga skarpa och oväntade smaker, utan bara fylligt och mjukt! En shot espresso möter en stor dos varm mjölk som toppas med mjölkskum. Passar den stabila kräftan som handen i handsken.

Kaffetips för Kräftan: Daily Espresso

Lejon ♥ Affogato

Zodiakens mest utåtriktade stjärntecken njuter av att ha allas fulla uppmärksamhet. Vanliga kaffedrycker i enkla utföranden går inte hem här. Deras ideala kaffedryck måste vara djärv med lika stor personlighet som de själva har. Med en espresso som grund och en skopa vaniljglass känner sig lejonet som hemma.

Kaffetips för Lejonet: Espresso La Terra

Jungfru ♥ Cortado

Intelligenta jungfrun med en perfektionistisk ådra behöver en exakt och effektiv kaffedryck för att matcha deras intensiva, men strukturerade, liv. Spanska kaffedrinken cortado med tydliga och välbeprövade dimensioner, där en stark espresso möter en liten sked varm mjölk, blir därför en perfekt match för detalj-älskande jungfrun.

Kaffetips för Jungfrun: The Outsider Espresso

Våg ♥ Kaffe med mjölk

Charmiga och omtyckta vågen älskar balans och harmoni. Vad passar då bättre än en riktig crowd pleaser som klassiskt bryggkaffe med rejält med mjölk? Lika delar kaffe och lika delar mjölk passar vågen utmärkt med sin Ying & Yan-symbolik. En enkel dryck som är lika populär som vågarna är bland sina vänner.

Kaffetips för Vågen: Bönor & Blads Moccaböna

Skorpion ♥ Espresso

Intelligenta och raka skorpioner är kända för att vara intensiva och djärva. Så är även en klassisk espresso, fulladdad med koffein och med smak som inte ber om ursäkt för sig. Att dricka kraftig espresso kräver ett visst typ av mindset och skorpionen är definitivt helt rätt för detta.

Kaffetips för Skorpionen: Prime Espresso

Skytt ♥ Irish Coffee

Skyttar älskar äventyr, fest och roliga upptåg. En Irish Coffee är på så vis perfekt för eldtecknet, när man enkelt kan sadla om från en lång dag på jobbet till en fartfylld utekväll. Med kaffe, socker, alkohol och grädde får skytten all energi som krävs för att vara vaken långt in på småtimmarna.

Kaffetips för Skytten:
Irish Cream

Stenbock ♥ Svart kaffe

Jordtecknet stenbocken är känd för att vara hårt arbetande och flitiga personer som ser världen i svart eller vit. Med ett fullspäckat schema och ett liv som kör på i ett behöver de en snabb, stabil och pålitlig kaffevariant som kan få dem att levla upp på nolltid. En slät bryggkaffe utan knussel är därför mer än rätt.

Kaffetips för Stenbocken: Black Bourbon

Vattuman ♥ Dalgona

Vattumannen är ett tecken som är känt för att älska resor och att besöka nya platser. Därför är trendiga dalgonakaffe helt rätt för den äventyrslystne vattumannen. En söt kaffedryck med ursprung i Sydkorea, där man vispar snabbkaffe, vatten och socker till ett härligt fluff som hälls över mjölk. Normbrytande och med kulturella vibbar, precis så som vattumannen gillar det!

Kaffetips för Vattumannen: Little’s Instant 

Fisk ♥ Mocha

Romantiska, drömmande och fantasifulla fisken har en riktig söttand och är uppskattad av alla. Därför passar en söt och krämig mochakaffe bättre än någon annan kaffedryck. Mocha är en kaffevariant där kaffe möter söt choklad och krämig mjölk, vilket tillfredsställer romantiska och söt-älskande fiskar mer än väl.

Kaffetips för Fisken: Fransk Choklad